Home / Știri  / IDZ arhitectura – Cursuri Rhinoceros & Grasshopper

IDZ arhitectura – Cursuri Rhinoceros & Grasshopper

În cadrul seriei de cursuri Rhinoceros & Grasshopper, idz arhitectură organizează în această primăvară două module de training pentru modelare tridimensională cu Rhinoceros destinate începătorilor și avansaților.

În cadrul seriei de cursuri Rhinoceros & Grasshopper, idz arhitectură organizează în această primăvară două module de training pentru modelare tridimensională cu Rhinoceros destinate începătorilor și avansaților.

Seria de cursuri Rhinoceros și Grasshopper își propune să ofere tinerilor arhitecți și designeri oportunitatea de a-și completa abilitățile și cunoștințele în domeniul modelării tridimensionale digitale. Rhinoceros de la McNeel & Associates este unul dintre cele mai utilizate programe de modelare 3D.

Fiind un modelator generic și datorită unui grad mare de flexibilitate, Rhino este folosit într-o mare gamă de industrii, având propriul său ecosistem și comunități de utilizatori. Astăzi este folosit în într-o mare varietate de aplicații inginerești și arhitecturale. În mediul Rhino, utilizatorii pot porni de la schițe simple și modelând pot ajunge într-un timp foarte scurt la forme libere complexe și desene de fabricație. Oferindu-li-se o foarte mare varietate de opțiuni de modelare, utilizatorii au la dispoziție un arsenal de comenzi ce îi pot conduce cu exactitate către modelul 3d imaginat.

Participanții la curs vor primi la absolvirea fiecărui modul un Certificat de Absolvire semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer) care atestă dobândirea cunoștințelor specifice modului urmat. Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial. Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Dana Anton, ambii fiind traineri autorizați Rhinoceros.

Modulul de curs de Rhinoceros începatori este un curs de modelare tridimensionala cu Rhinoceros 3d destinat începătorilor care doresc să devină eficienți în modelarea 3d. Modulul se va desfășura în datele de 29,30 Iunie și 1 Iulie 2018, cu program 9-13, 14-18.

Modulul de curs de Rhinoceros intermediar&avansat este un curs de modelare tridimensională avansată destinat utilizatorilor de Rhinoceros 3d. Modulul se va desfășura în datele de 25, 26, 27 Mai 2018.

Cursurile se vor organiza pentru minimum 6 cursanți, numărul maxim de participanți fiind 10 persoane.

Înscrierile se realizează la adresa training@idz.ro. Pentru mai multe informații va rugăm să ne contactați, fie prin email la adresa training@idz.ro, ionut.anton@idz.ro, dana.anton@idz.ro, fie telefonic la 0744303291 (Ionuț Anton) sau 0744366257 (Dana Anton).

Înscrierile pentru fiecare modul se încheie cu 5 zile înainte de începerea modulului respectiv.

Parteneri media ai evenimentului:

Zeppelin, Igloo, Arhitectura, Arhitext, OAR București,

idz arhitectură 2018 / www.idz.ro

dr. arh. Ionuț Anton, IDZ Arhitectură

dr. arh. Dana Anton, IDZ Arhitectură

Review overview