Home / Știri  / (P) PorothermTermoExpert – echilibru perfect între prea cald şi prea rece

(P) PorothermTermoExpert – echilibru perfect între prea cald şi prea rece

Soluţia cea mai bună pentru a fi protejat în momentele în care temperatura de afară este prea rece sau prea caldă este ridicarea zidariei casei tale cu produse din gama PorothermTermoExpert. Cu ajutorul acestor produse, în

Soluţia cea mai bună pentru a fi protejat în momentele în care temperatura de afară este prea rece sau prea caldă este ridicarea zidariei casei tale cu produse din gama PorothermTermoExpert.

Cu ajutorul acestor produse, în interiorul casei se menţine o temperatură optimă indiferent de condiţiile climatice exterioare, deoarece pereţii construiţi cu PorothermTermoExpert absorb energia naturală de la soare şi păstrează căldura în interior. Produsele beneficiază de o configuraţie specială a pereţilor ceramici, ce asigură un traseu elaborat al fluxului de căldură, conferind o performanţă termică excepţională.

Sistemul complet de zidărie ceramică Porotherm oferă confort, siguranţă şi durabilitate fiecărei case, toate produsele fiind adaptate pentru specificul ţării, ţinându-se cont de elemente precum temperatură, umiditate dar şi activităţi seismice.

Produsele cu amprenta în rostul vertical de mortar, Porotherm 38 STh şi Porotherm 30 STh, sunt unice în România şi sunt dezvoltate sub un patent exclusiv Wienerberger. O nouă solutie inovatoare, unică pe piaţa din România este şi produsul Porotherm 36,5TermoPlus, bloc ceramic şlefuit cu inserţii de vată minerală bazaltică. Datorită performanţei termice ridicate a acestui produs inovator, pentru zidaria realizată cu Porotherm 36,5 TermoPlus nu este necesar un sistem de termoizolaţie suplimentar.

Calitatea produselor este esenţială pentru Wienerberger, iar pentru asigurarea acesteia se oferă o atenţie sporită procesului de producţie. Pe lângă calitatea produselor este la fel de importantă şi punerea în operă corespunzătoare a acestora pentru ca rezultatul final să fie optim.

Materialele de construcţie ceramice au avantajul că sunt concepute din elemente naturale şi ecologice fiind în acest fel potrivite pentru o casă sănătoasă. Blocurile ceramice sunt produse naturale care permit peretelui să respire şi nu eliberează în atmosfera înconjurătoare particule poluante sau alergene. Ele absorb umiditatea din interiorul camerei şi o eliberează treptat înapoi în atmosferă. În acest mod, aerul din interior este sănătos, iar locuinţa este confortabilă.

Inovaţie de aproape 200 de ani!

Review overview