Home / 4/2017

Ne imaginăm Capela de pe malul mării ca pe o barcă veche care plutea pe ocean, cândva cu mult timp în urmă. Oceanul s-a

Contextul proiectului: situat în cartierul hutong tradițional din Beijing, proiectul are structura în formă de «L», cu o suprafață de 450 de metri pătrați.

Proiectul de reconstrucție a gării Yaesu din Tokyo a avut în vedere dezvoltarea unui turn sudic de 200 de metri, un al doilea turn

Desemnat arhitect și consultant urbanistic pentru Fuzhou Forest Walkway, biroul de arhitectură LOOK Architects din Singapore a avut onoarea să împărtășească experiența acumulată în

Liliecii sunt singurele mamifere care pot întreţine zborul activ. Pe parcursul evoluţiei lor, de peste 50 de milioane de ani, aceştia au rămas în

Organizarea și dotarea unei zone de locuit Facultatea de Urbanism, anul 2, semestrul 2, anul universitar 2016‑2017 Echipa de îndrumare – urbanism: lect. dr. arh. Andrei Mitrea, asist. dr.

Acest proiect de transformare a unei părți dintr‑o fostă fabrică de vinuri spumante într‑un centru de artămultimedia a fost inspirat de un interes autentic

Interiorul acestui studio fotografic este amenajat într‑o fostă fabrică înconjurată de clădiri de o formă și natură similare. Timp de mulți ani, clădirea a

1 2